Angus burger recept van Jonathan

Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole

2 personen


Ingrediënten
Bereiding
  • 2 Angus burgers
  • 3 verse jalapeños zonder steel
  • 3 knoflookteentjes
  • 1 el olijfolie
  • 4 el mayonaise
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • 1 el korianderblaadjes
  • 60 gr geroosterde pijnboompitjes
  • 1 rijpe tomaat
  • 1 rode ui
  • 2 el witte wijnazijn
  • Zout & peper
  • 2 hamburgerbroodjes
  • Sla

Verwarm de oven voor op 220C. Leg de jalapeños samen met de knoflookteentjes, de olijfolie en een snufje zout in een oven- schaal. Meng de inhoud goed en dek de schaal dan af met aluminiumfolie en zet hem in de oven voor 45 minuten.


Haal de schaal uit de oven en pureer de inhoud. Meng 2 el van de puree door de mayonaise.


Schil de avocado en snijd deze in blokjes, meng de pijnboompitjes, het sap van de limoen, de koriander en een snufje zout erdoor en prak met een vork.


Klik hier voor het recept van de Angus burger door Jonathan Zandbergen in pdf.

 

Je kunt de Angus burger online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole

2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 2 Angus burgers
  • 3 verse jalapeños zonder steel
  • 3 knoflookteentjes
  • 1 el olijfolie
  • 4 el mayonaise
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • 1 el korianderblaadjes
  • 60 gr geroosterde pijnboompitjes
  • 1 rijpe tomaat
  • 1 rode ui
  • 2 el witte wijnazijn
  • Zout & peper
  • 2 hamburgerbroodjes
  • Sla

Verwarm de oven voor op 220C. Leg de jalapeños samen met de knoflookteentjes, de olijfolie en een snufje zout in een oven- schaal. Meng de inhoud goed en dek de schaal dan af met aluminiumfolie en zet hem in de oven voor 45 minuten.


Haal de schaal uit de oven en pureer de inhoud. Meng 2 el van de puree door de mayonaise.


Schil de avocado en snijd deze in blokjes, meng de pijnboompitjes, het sap van de limoen, de koriander en een snufje zout erdoor en prak met een vork.


Klik hier voor het recept in pdf.