barbecue pakket

Barbecue pakket

Barbecue pakket samenstellen en bestellen? Bij The Meatlovers kun je zelf jouw perfecte grilpakket samenstellen om ’s avonds heerlijk te kunnen barbecueën. Jij kunt dus nu jouw barbecue pakket kopen en vervolgens bij de Jumbo winkel bij jou in de buurt ophalen, of via de Jumbo laten thuisbezorgen. In dit BBQ pakket kies jijzelf welke heerlijke vleesproducten uit ons assortiment je graag wilt zien op jouw grill, zodat jouw barbecueavond nu al geslaagd is. Kies er dus voor om dit BBQ pakket te kopen en wees de topchef op jouw eigen grill feest.   

Barbecue pakket met het lekkerste grill vlees

Barbecue pakket zoals jij dat wilt en dus met het vlees dat jij hebt gekozen. Ga je voor de klassieke US Steak, of de Kalfsentrecote? Het kan zijn dat je misschien liever gaat voor een Reebiefstuk, of toch de heerlijke Angus Burger? Met dit barbecue pakket is de keuze aan jou, want het is jouw avond. Dus kijk eens rond in ons assortiment, bekijk de bereidingswijze en vlees recepten van onze eigen topchefs en kies jouw favoriete stukken vlees voor een heerlijk BBQ pakket bij Jumbo van The Meatlovers. Wij zorgen ervoor dat je het beste vlees krijgt van over de hele wereld, zodat jij het heerlijk kunt grillen.

 Barbecue pakket nu te kopen

Wanneer je jouw barbecue pakket hebt uitgekozen, dan is deze zeer simpel te bestellen. Klik op barbecue vlees bestellen, kies een Jumbo winkel uit bij jou in de buurt en laat je heerlijk vlees bij dit afhaalpunt bezorgen. Het is via de site van Jumbo ook mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen. Dus wacht niet langer en geniet van de heerlijke zomer met vlees van The Meatlovers. Wil je je recepten, ervaring, of suggesties met ons delen? Vul dan het contactformulier in. We lezen ze graag. Eet smakelijk!

 

Bouw jouw eigen burger!