Côte de boeuf recept

Côte de Boeuf met blauwe-kaasboter

2-4 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Côte de boeuf
  • 2 Côte de Boeuf steaks
  • 90 gr Boter
  • 3 el Olijfolie
  • 75 gr Blauwe kaas
  • 250 gr Paddestoelen (naar eigen keuze)
  • Verse peterselie
  • Peper
  • Zout

Verwarm de oven tot 200°C. Bestrooi het vlees met peper en zout. Smelt boter in een ovenbestendige pan en bak het vlees 1-2 minuten aan elke kant. Zet de pan 12-15 minuten in de oven, haal hem er daarna uit en zet apart.


Mix 75 gram van de boter met de blauwe kaas. Breng op smaak met peper, zout en peterselie.


Smelt de overgebleven boter in een pan en voeg de paddestoelen toe, bak tot ze zacht zijn.


Serveer de côte de boeuf met de paddestoelen en de blauwe-kaasboter.

Je kunt de Côte de boeuf steaks online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Côte de Boeuf met blauwe-kaasboter

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Onze kok is nog druk bezig met het maken van extra recepten. Zo ook voor dit lekkere stuk vlees. Kom op een later moment nog eens terug.