Entrecote recept

Entrecote met knoflook en tijm

6 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Entrecote
  • 1 Entrecote (ca. 1,5 kg)
  • Verse tijm
  • 4 tenen Knoflook
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Hak de knoflook fijn. Snijd de bovenkant (vetlaagje) van de entrecote in zodat er een ruitjespatroon ontstaat.

Vul de inkepingen met takjes tijm en de fijngehakte knoflook. Eventueel naar smaak peper en zout toevoegen.


Gaar de entrecote op een bakplaat of braadslede ca. 60 minuten op 80 ⁰C in de oven.


Lekker met zelfgemaakte frieten.

Je kunt de Entrecote online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Entrecote met knoflook en tijm

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Onze kok is nog druk bezig met het maken van extra recepten. Zo ook voor dit lekkere stuk vlees. Kom op een later moment nog eens terug.