Filet mignon recept

Filet mignon met vulling van geitenkaas en vijgenmosterd

4-6 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Filet mignon
  • 1 Filet Mignon (ca. 850 gr)
  • 50 gr Zachte geitenkaas (gerijpt)
  • 2 el Vijgenmosterd
  • ca. 8 Zwarte olijven
  • Oregano (6 takjes geritst)
  • Peper
  • Zout
Benodigd
  • Slagerstouw

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Snijd de filet mignon over de lengte in zodat je deze kunt vullen.

Verdeel de geitenkaas, vijgenmosterd en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.


Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.


Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.

Je kunt de Filet mignon online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Filet mignon met vulling van geitenkaas en vijgenmosterd

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Onze kok is nog druk bezig met het maken van extra recepten. Zo ook voor dit lekkere stuk vlees. Kom op een later moment nog eens terug.