Iberico Burger

Omschrijving Iberico burger

De Iberico burger is een van de weinige burgers ter wereld die van zichzelf een sterke nootachtige smaak heeft. De Iberico burger heeft zijn smaak te danken aan de kilo’s eikels waar het Ibérico varken zichzelf in de herfst mee voedt.


Doos: 2 porties, totaal 250 gram.


De lekkerste smaakcombinaties met de Iberico burger

De Iberico burger is het allerlekkerst als je het Spaans houdt. Combineer je burger daarom met tomaten, aioli en manchego. Wees vooral niet bang om te spelen met smaken en de kleurrijkste groenten aan je Iberico burger toe te voegen. Op deze manier kom je namelijk achter de lekkerste smaakcombinaties. Je hoeft écht geen chef-kok te zijn om de perfecte Iberico burger op tafel te zetten.


Je kunt de Iberico burger online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Iberico Burger

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Ingrediënten

98% varkensvlees, voedingsvezel, zout, specerijen.

 

Voedingswaarden

Per 100 Gram.

 

Energie 1453 kJ / 347 kcal
Vet 32,1 g
(waarvan verzadigd vet) 12,0 g
Koolhydraten 0,0 g
(waarvan suikers) 0,0 g
Eiwitten 14,9 g
Zout 0,51 g

BARBECUE/GRILLPAN:
Bevroren: 4 minuten per zijde
Ontdooid: 2,5 minuten per zijde
Hoog vuur.
Burger eenmaal omkeren.


KOEKENPAN:
Bevroren: 4 minuten per zijde
Ontdooid: 2,5 minuten per zijde
Middelhoog vuur.
Burger eenmaal omkeren.


Kerntemperaturen Iberico burger

De Iberico burger kan op de barbecue/grillpan of in de koekenpan bereid worden. De allereerste stap naar een overheerlijke Iberico burger is het ontdooien van de burger. Wanneer je Iberico burger ontdooid is dan is 2,5 minuten per zijde op hoog vuur genoeg. Bereid je de Iberico burger in de koekenpan? Bak je burger op middelhoog vuur en 2,5 minuten per zijde. Keer je burger éénmaal om en klaar is je burger! Het is ontzettend belangrijk om de juiste kerntemperaturen te hanteren bij je vlees. Ga je voor medium? Dan moet de kernthermometer op 60-63°C staan. Liever medium well done? Dan is een temperatuur van 70-hoger°C goed!


Ontdooi bij voorkeur 1 dag van tevoren uit de verpakking en in de koelkast.


Bekijk ook kerntemperaturen tabel voor alle vlees kerntemperaturen.

Iberico Burger met gekaramelliseerde
appel en gefrituurde uienringen

2 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze
2 Iberico Burgers
2 Hamburgerbroodjes
Sla
1 Ui
1 Appel
1 el Suiker
15 gr Boter
Zonnebloemolie
1 Ei
Bloem

Schil de appel en snijd in kleine stukjes. Smelt de boter in de pan.
Voeg de appel toe en laat bruin worden. Voeg dan de suiker toe
totdat deze deels gekaramelliseerd is. Haal van het vuur.

Schenk een dikke laag zonnebloemolie in een pan en verwarm.
Snijd de ui in ringen. Klop het ei fijn. Haal de ui door de ei en
vervolgens door de bloem. Frituur in de zonnebloemolie.

Bak de burgers volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Beleg een broodje met sla, appel, de burger en gefrituurde uienringen.

 

Klik hier voor het recept in pdf.