Ibérico filet recept

Ibérico filet met kaasbroodkruim

4 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Ibérico filet
  • Ibérico filet (ca. 700 gr)
  • 6 Witte boterhammen
  • 100 gr Geraspte kaas (gerijpt)
  • bosje verser Peterselie
  • 8 Salieblaadjes
  • 50 gr Roomboter
  • Peper
  • Zout

Verwarm de oven voor tot 80°C. Laat de boterhammen hier in drogen en mix ze dan met de keukenmixer tot fijne broodkruim.

Snijd de peterselie grof en voeg samen met de geraspte kaas, roomboter, knoflook, peper en zout toe aan het broodkruim. Goed mengen.

Smeer de filet in met wat olijfolie, leg op een bakplaat en bedek de bovenzijde van de filet met een flinke laag kaasbroodkruim. Zet 35 minuten in de oven.


Lekker met meegeroosterde trostomaten.

Je kunt de Ibérico filet online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ibérico filet met kaasbroodkruim

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Onze kok is nog druk bezig met het maken van extra recepten. Zo ook voor dit lekkere stuk vlees. Kom op een later moment nog eens terug.