Iberico karbonade recept

Iberico karbonade met mosterd-balsamicosaus

2 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Karbonade
  • 2 Iberico Karbonades
  • 35 gr Bloem
  • 1tl Knoflookpoeder
  • Klont boter
  • 2 el Lichtbruine basterdsuiker
  • 2 el Balsamicoazijn
  • 1 el Dijonmosterd
  • Zout
  • Peper
Meng de bloem met de knoflookpoeder, zout en peper. Smelt de boter in een pan. Haal de karbonades door het bloemmengsel en bak in de hete boter. Laat 3 minuten bakken.Meng ondertussen de suiker, balsamicoazijn en mosterd.

Draai de schouderkarbonades nu om. Smeer de helft van de saus over de karbonades. Bak 3 minuten en draai de karbonades dan nog een keer. Smeer ook de andere zijde in met het mengsel. Doe de deksel op de pan en laat nog eens 3-4 minuten bakken.

Giet bij het serveren de jus over het vlees.

Klik hier voor het recept in pdf.

 

Je kunt de Iberico karbonade online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Iberico karbonade met mosterd-balsamicosaus

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Iberico Karbonade met mosterd-balsamico saus

2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 2 Iberico Karbonades
  • 35 gr Bloem
  • 1tl Knoflookpoeder
  • Klont boter
  • 2 el Lichtbruine basterdsuiker
  • 2 el Balsamicoazijn
  • 1 el Dijonmosterd
  • Zout
  • Peper
Meng de bloem met de knoflookpoeder, zout en peper. Smelt de boter in een pan. Haal de karbonades door het bloemmengsel en bak in de hete boter. Laat 3 minuten bakken.Meng ondertussen de suiker, balsamicoazijn en mosterd.

Draai de schouderkarbonades nu om. Smeer de helft van de saus over de karbonades. Bak 3 minuten en draai de karbonades dan nog een keer. Smeer ook de andere zijde in met het mengsel. Doe de deksel op de pan en laat nog eens 3-4 minuten bakken.

Giet bij het serveren de jus over het vlees.

Klik hier voor het recept in pdf.