alt

Blijf op de hoogte van de laatste recepten en andere nieuwtjes via onze nieuwsbrief.

Eendenborst gelakt met honing en specerijen

Een waar feest op tafel: deze malse eendenborst met een lak, van koriander, venkel, honing en mosterd uit de oven is hier een uitstekend voorbeeld van. Serveer daarnaast een mooi gegratineerde aardappel parmentier en je hebt een maaltijd voor de echte fijnproever!

Brown butter BBQ Bavette

Super simpel en super lekker! Brown butter heeft iets magisch en is in een handomdraai gemaakt. Marineer de bavette steak in de brown butter voor een extra lekkere nootachtige smaak. Even grillen en dan… smullen maar!

Pastrami spice runder picanha

Om te watertanden. Geïnspireerd op de pastrami (een soort gerookt, gepekeld vlees met oorsprong in Roemenië) kruiden we de picanha en voegen we tijdens het barbecueën houtsnippers bij de kolen voor een extra goede rooksmaak. Voor de echte grill-sergeant!

Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole

Met deze Mexicaans getinte burger vliegen jouw vrienden op de BBQ af. Het heerlijke Angus vlees gecombineerd met een pittige jalapenomayonaise en milde avodacosalade is een niet te versmaden combinatie.

Reebiefstuk met kruidkoek en wildjus

Daag jezelf uit en zet in de gezellige wintermaanden deze bijzonder malse reebiefstuk op tafel! Vol van smaak door het korstje van kruidkoek en een wildjus met specerijen. Samen met de garnituur van knolselderij en rode biet verzorg jij zelf die exclusieve beleving. Dat restaurant gevoel, en dat gewoon lekker aan eigen tafel!

Hertengoulash met kruidkoek en specerijen

Heerlijk najaars-en wintergerecht; hertengoulash. Goulash is een van oorsprong Hongaars stoofgerecht. Wij gaan voor een net even andere variant. Heerlijke geur, lekkere smaak! Doe je mee?

alt

Over Jonathan Zandbergen

Jonathan Zandbergen is een van de grootste Nederlandse culinaire talenten en is chef-kok bij sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Hij heeft diverse prijzen gewonnen zoals de ‘Prix Culinaire Le Taittinger’ in 2014 en is door Gault&Millau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2017. Het grote publiek leert hem kennen in de media door een optreden met Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door in 2015, bij RTL Live als de chef-kok die kijkers helpt met het kerstdiner (2016) en als jurylid in het RTL-programma Topchef Academy. Vanaf 2017 werkt Jonathan samen met The Meatlovers waar hij consumenten toont hoe zij ons vlees het best kunnen bereiden.

Volg ons op Facebook of Instagram!