Lady steak recept

Lady steak met balsamico-portsaus

2 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Lady steak
  • 2 Lady steaks
  • 250 ml Rode port
  • 250 ml Rode wijn
  • 40 gr Boter
  • 2 el Balsamicoazijn
  • Olijfolie
  • Peper

Begin met de balsamico-portsaus. Meng de port met de wijn en balsamicoazijn en zet op het vuur. Laat pruttelen. Hoe langer de saus pruttelt, hoe meer hij inkookt en hoe meer alcohol er verdampt. Laat in elk geval 20 minuten op middelhoog vuur staan. 

Bak ondertussen de steaks volgens de bereidingswijze op de verpakking. 

Haal het vlees uit de pan en voeg het overgebleven vocht toe aan je balsamico-portsaus. Roer goed door. 

Snijd de boter in blokjes. Haal de saus van het vuur en voeg de boter toe. Roer totdat de boter gesmolten is. 

Serveer het vlees met de saus.


Klik hier voor het recept in pdf.

 

Je kunt de Lady steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Lady steak met balsamico-portsaus

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Lady steak met balsamico-portsaus

2 personen


Ingrediënten
Bereidingswijze
  • 2 Lady steaks
  • 250 ml Rode port
  • 250 ml Rode wijn
  • 40 gr Boter
  • 2 el Balsamicoazijn
  • Olijfolie
  • Peper
Begin met de balsamico-portsaus. Meng de port met de wijn en balsamicoazijn en zet op het vuur. Laat pruttelen. Hoe langer de saus pruttelt, hoe meer hij inkookt en hoe meer alcohol er verdampt. Laat in elk geval 20 minuten op middelhoog vuur staan. 

Bak ondertussen de steaks volgens de bereidingswijze op de verpakking. 

Haal het vlees uit de pan en voeg het overgebleven vocht toe aan je balsamico-portsaus. Roer goed door. 

Snijd de boter in blokjes. Haal de saus van het vuur en voeg de boter toe. Roer totdat de boter gesmolten is. 

Serveer het vlees met de saus.