Lamb burger recept

Lamb burger met pompoen, feta en tomatenchutney

2 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Lamb burger
  • 2 Lambburgers
  • ½ Flespompoen
  • 50 gr Feta
  • 5 Tomaten
  • 2 Rode uien
  • ½ Rode peper
  • 30 ml Rode wijnazijn
  • 70 gr suiker
  • Scheutje rode wijn
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
Verwarm de oven tot 220°C. Schil de flespompoen en snijd in kleine blokjes. Doe in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en rooster 30 minuten in de oven totdat de pompoen zacht is. Zet de oven uit en laat de pompoen even afkoelen.

Begin vervolgens met de tomatenchutney. Snijd de tomaten en rode peper fijn en de uien in ringen. Doe in een pan en voeg de rode wijnazijn, suiker en wijn toe. Zet op middelhoog vuur en laat 30-40 minuten pruttelen. Roer af en toe door.

Bestrooi de burgers met peper en zout en grill volgens de bereidingswijze op de verpakking. Haal de pompoen uit de oven en pureer of prak grof.

Beleg een broodje met de pompoenpuree, de burger, tomatenchutney en brokkel daar wat feta over.


Klik hier voor het recept in pdf.

 

Je kunt de Lamb burger online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt. test description

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Lamb burger met pompoen, feta en tomatenchutney

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Lambburger met pompoen, feta
en tomatenchutney

2 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze
  • 2 Lambburgers
  • ½ Flespompoen
  • 50 gr Feta
  • 5 Tomaten
  • 2 Rode uien
  • ½ Rode peper
  • 30 ml Rode wijnazijn
  • 70 gr suiker
  • Scheutje rode wijn
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
Verwarm de oven tot 220°C. Schil de flespompoen en snijd in kleine blokjes. Doe in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en rooster 30 minuten in de oven totdat de pompoen zacht is. Zet de oven uit en laat de pompoen even afkoelen.

Begin vervolgens met de tomatenchutney. Snijd de tomaten en rode peper fijn en de uien in ringen. Doe in een pan en voeg de rode wijnazijn, suiker en wijn toe. Zet op middelhoog vuur en laat 30-40 minuten pruttelen. Roer af en toe door.

Bestrooi de burgers met peper en zout en grill volgens de bereidingswijze op de verpakking. Haal de pompoen uit de oven en pureer of prak grof.

Beleg een broodje met de pompoenpuree, de burger, tomatenchutney en brokkel daar wat feta over.


Klik hier voor het recept in pdf.