Lamsbout steak recept

Lamsbout steaks met geroosterde paprika-olijventapenade

2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding Lamsbout
  • 2 Lamsbout steaks
  • 1 teen Knoflook
  • 2 Citroenen
  • 3 Rode paprika's
  • Verse peterselie
  • 10-15 Zwarte olijven zonder pit
  • 1 el Kappertjes
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
Verwarm de oven voor op 220 graden °C. Pers de citroenen uit. Snijd de knoflook fijn. Bestrooi de steaks met peper en zout. Voeg het citroensap, de olijfolie en knoflook toe. Mix goed, dek af en laat in de koelkast marineren.

Leg de paprika’s in de oven en bak in 20-30 minuten totdat ze bruin beginnen te worden. Doe in een kom en dek de kom af met plastic folie. Laat even afkoelen.

Verwijder dan het vel, maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Doe dat ook met de olijven, peterselie en kappertjes. Meng deze ingrediënten samen met een scheutje olijfolie met elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Verwarm de grillpan en bak de steaks zoals aangegeven op de verpakking. Serveer met de geroosterde paprika-olijventapenade.

Klik hier voor het recept in pdf.

 

Je kunt de Lamsbout steaks online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Lamsbout steaks met geroosterde paprika-olijventapenade

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Lamsbout steaks met geroosterde
paprika-olijventapenade

2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 2 Lamsbout steaks
  • 1 teen Knoflook
  • 2 Citroenen
  • 3 Rode paprika's
  • Verse peterselie
  • 10-15 Zwarte olijven zonder pit
  • 1 el Kappertjes
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
Verwarm de oven voor op 220 graden °C. Pers de citroenen uit. Snijd de knoflook fijn. Bestrooi de steaks met peper en zout. Voeg het citroensap, de olijfolie en knoflook toe. Mix goed, dek af en laat in de koelkast marineren.

Leg de paprika’s in de oven en bak in 20-30 minuten totdat ze bruin beginnen te worden. Doe in een kom en dek de kom af met plastic folie. Laat even afkoelen.

Verwijder dan het vel, maak de paprika schoon en snijd in stukjes. Doe dat ook met de olijven, peterselie en kappertjes. Meng deze ingrediënten samen met een scheutje olijfolie met elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Verwarm de grillpan en bak de steaks zoals aangegeven op de verpakking. Serveer met de geroosterde paprika-olijventapenade.

Klik hier voor het recept in pdf.