Lamshaas recept

Lamshaas in vijgensaus

4 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Lamshaas
  • 4 Lamshaasjes
  • 12 Gedroogde vijgen
  • 4 el Balsamincoazijn
  • 1 el vloeibare honing
  • 4 el Madeira
  • Flinke scheut worcestershiresaus
  • 200 ml Gevogeltefond
  • Zout
  • Peper

Hak de vijgen fijn. Kook ze in de balsamicoazijn, honing, worcestershiresaus en Madeira in ongeveer 5 minuten tot een stroperige mengsel. 


Roer er dan de fond doorheen. Breng aan de kook en laat een paar minuten doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Bak de lamshaasjes ondertussen volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de vijgensaus.


Klik hier voor het recept in pdf.

 

Je kunt de Lamshaas online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Lamshaas in vijgensaus

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Lamshaas in vijgensaus

4 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 4 Lamshaasjes
  • 12 Gedroogde vijgen
  • 4 el Balsamincoazijn
  • 1 el vloeibare honing
  • 4 el Madeira
  • Flinke scheut worcestershiresaus
  • 200 ml Gevogeltefond
  • Zout
  • Peper
Hak de vijgen fijn. Kook ze in de balsamicoazijn, honing, worcestershiresaus en Madeira in ongeveer 5 minuten tot een stroperige mengsel.

Roer er dan de fond doorheen. Breng aan de kook en laat een paar minuten doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Bak de lamshaasjes ondertussen volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de vijgensaus.

Klik hier voor het recept in pdf.