Het retail assortiment van vriesvers vleesconcept The Meatlovers kent deze zomer weer een uitbreiding. Nadat in het laatste kwartaal van 2016 reeds wild en gevogelte producten zijn toegevoegd aan het al brede assortiment, komt daar nu ook carpaccio bij. Vanaf week 26 is het product verkrijgbaar bij diverse Jumbo filialen en Jumbo online.

The Meatlovers gaat voor naturel vlees van hoge kwaliteit, uit de beste streken ter wereld. Ras en voeding zijn mede bepalend voor de smaak van het vlees. Voor de 100% rund carpaccio is dan ook gekozen voor vlees van het Angus rund, een van de smaakvolste rassen. In de verpakking zitten 2 porties van 80 gram, reeds mooi geschikt op een folie en zodoende makkelijk op een bord te leggen. Dit gaat het best als het nog bevroren op het bord wordt geplaatst. Dan is het slechts nog een kwestie van garneren en serveren op kamertemperatuur. Op de verpakking staan diverse smaaksuggesties en net als in de andere doosjes van The Meatlovers, treft de consument ook in de carpaccio verpakking een receptenkaartje aan.