Picanha recept

Picanha met Argentijnse chimichurri

4-6 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Picanha
  • 1 Picanha (ca. 900 gr)
  • 2-3 bosjes Peterselie
  • 6 tenen Knoflook
  • 1/4 bos Oregano
  • 1 el rode Chilivlokken of Chille snippers
  • 250 ml Olijfolie
  • 60 ml Rode wijn azijn
  • Olie of boter

Snijd de peterselie, de oregano, knoflook en chilivlokken fijn. Mix alles door elkaar en voeg de olijfolie en rode wijn azijn toe. Laat het mengsel (chimichurri) enkele uren staan zodat alle smaken tot hun recht komen.


Verwarm de oven voor op 80°C. Bak de picanha in olie of boter rondom goudbruin. Leg de picanha in een braadslede en gaar deze vervolgens zeker 60 minuten in de oven.


Serveer met een flinke hoeveelheid traditionele Argentijnse chimichurri.


Klik op recept naast "schrijf een review" voor de 300 gram Picanha.

Je kunt de Picanha online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

 

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Picanha met Argentijnse chimichurri

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Picanha met Argentijnse chimichurri

1-2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • Picanha steak (ca. 300 gr)
  • 1/2 Bos peterselie
  • 1,5 tenen Knoflook
  • Paar takjes Oregano
  • 1/4 el rode Chilivlokken of Chille snippers
  • 60 ml Olijfolie
  • 15 ml Rode wijn azijn
  • Olie of boter

Snijd de peterselie, de oregano, knoflook en chilivlokken fijn. Mix alles door elkaar en voeg de olijfolie en rode wijn azijn toe. Laat het mengsel (chimichurri) enkele uren staan zodat alle smaken tot hun recht komen.


Verwarm de oven voor op 80°C. Bak de picanha in olie of boter rondom goudbruin. Leg de picanha in een braadslede en gaar deze vervolgens zeker 60 minuten in de oven.


Serveer met een flinke hoeveelheid traditionele Argentijnse chimichurri.