• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige ingrediënten:

    • 8 Aardappels
    • 1 Sjalotje
    • 250 gram Roomboter (kamertemperatuur)
    • 100 ml Whisky met een sterke (rokerige) smaak
    • zwarte Peper en zeezout

    Meer

    Bereidingswijze

    Snipper het sjalotje en marineer deze 15min. in de whisky. Zorg dat de boter goed zacht is en voeg zowel de sjalot als de whisky (beetje bij beetje) toe aan de boter totdat alles is opgenomen.

    Kruid de T-Bone steaks goed met zeezout en peper. Grill de T-bone steak in 5-8 minuten gaar op een hete barbecue. Keer de steak halverwege om zodat aan beide kanten een mooi grillpatroon ontstaat. Voeg bij het gebruik van de BBQ de laatste 2 min. de rooksnippers toe.

    Leg de steak daarna op een snijplank en smeer hem meteen in met de whisky boter. Laat nog 5 minuten rusten voor het aansnijden.