Reebiefstuk recept

Reebiefstuk met tijm, feta salade en pitabroodjes

4 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Reebiefstuk
  • 4 reebiefstukken
  • blaadjes van 4 takjes tijm
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 150 gr gemengde jonge slablaadjes
  • blaadjes van 3 takjes munt
  • 100 gr fetakaas, verkruimeld
  • sap en rasp van ½ citroen
  • 6 el olijfolie
  • 4 pitabroodjes

Dep de stukjes vlees droog en laat ze op kamer temperatuur komen. Hak de tijm fijn en meng met de knoflook. Wrijf de biefstukken aan beide kanten in met de kruidenpasta en bestrooi met peper en zout.

Maak de salade (schep de slablaadjes om met de feta, munt, 4 eetlepels olijfolie, citroenrasp en -sap) en verdeel over vier bordjes. Rooster de pitabroodjes in een broodrooster en leg zo op de borden.

Verhit een grillpan en bestrijk het vlees met de rest van de olie. Rooster de biefstukken gaar naar wens, snijd in dikke plakken en leg op de borden.

Je kunt de Reebiefstuk online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Reebiefstuk met tijm, feta salade en pitabroodjes

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering