Rib eye recept

Rib eye met groene asperges, sesamzaad en teriyakisaus

4-6 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Rib eye
  • 1 Rib eye (ca. 1 kg)
  • 2 bundels Groene asperges
  • Sesamolie
  • Sesamzaad
  • Teriyakisaus
  • Peper
  • Zout

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Grill de rib eye rodom goudbruin en zet deze vervolgens op een bakplaat in de oven. Ca. 75 minuten laten garen.


Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan. Verwijder ondertussen de onderkant van de asperges en snijd ze in stukken. Verhit de sesamolie in een wokpan en roerbak de asperges tot ze gaar zijn. Dat duurt ongeveer 5 minuten (per bundel). Meng met het sesamzaad.


Serveer de rare of medium gebakken rib eye met een teriyaki saus.

Je kunt de Rib eye online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Rib eye met groene asperges, sesamzaad en teriyakisaus

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Onze kok is nog druk bezig met het maken van extra recepten. Zo ook voor dit lekkere stuk vlees. Kom op een later moment nog eens terug.