Steak Pieces

Omschrijving steak pieces

De steak pieces van The Meatlovers bestaan uit magere biefstukpuntjes die zijn gemaakt van de beste steaks. De steak pieces zijn afkomstig van Amerikaanse runderen die leven op uitgestrekte vlaktes. De graanvoedering van deze runderen duurt minimaal 120 dagen, hierdoor krijgen ze een speciale smaak wat zorgt voor een speciale smaaksensatie.


Doos: 2 porties, totaal 400 gram.


De lekkerste smaakcombinaties met de steak pieces

Van de steak pieces zijn verschillende heerlijke gerechten te maken, beginnend bij een salade met rode ui en sperziebonen. Vind je de salade te simpel of ben je op zoek naar iets Oosters? Ga dan voor een Oosterse roerbakschotel gecombineerd met broccoli en champignons.


Je kunt de Steak pieces online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Steak Pieces

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Ingrediënten

100% rundvlees.

 

Voedingswaarden

Per 100 Gram.

 

Energie 455 kJ / 108 kcal
Vet 1,8 g
(waarvan verzadigd vet) 0,7 g
Koolhydraten <0,5 g
(waarvan suikers) <0,5 g
Eiwitten 22,9 g
Zout 0,0 g

GRILLPAN: 5 minuten. *
Halverwege omkeren.

 

* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.


Kerntemperaturen steak pieces

De steak pieces worden ontdooid bereid in de grillpan voor 5 minuten. Hierbij is de juiste kerntemperatuur erg belangrijk.

Heb je de steak pieces het liefst rare? Hanteer dan een kerntemperatuur van 50-52°C.
Liever medium rare? Dan is een temperatuur van 55-58°C voldoende.
Medium gebakken steak pieces krijg je door de temperatuur op 60-63°C te hebben.
Een temperatuur van 65-67°C maakt je steak pieces medium well done.
Liever het vlees well done? Dan is een kerntemperatuur van 70-hoger°C voldoende.


Bekijk alle vlees kerntemperaturen in de kerntemperaturen tabel

Steak en biertaart

2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 2 porties Steak pieces
  • 1 Ui
  • 2 tenen Knoflook
  • 75 gr Bloem
  • 200 ml donker bier (bijv. Guinness)
  • 250 ml Runderbouillon
  • 2 plakken Bladerdeeg
  • 1 Ei
  • 1 el Olijfolie

Ontdooi het bladerdeeg. Snijd de uien in ringen en snijd de knoflook grof.

Verhit de olijfolie in een pan. Bak er de steak pieces in aan. Haal uit de pan, zet apart.

Giet nog een beetje olie in de pan en bak de uien samen met de knoflook totdat de uien bruin beginnen te worden.

Voeg de bloem toe en roer een minuut goed door. Voeg het bier en de runderbouillon toe en breng aan de kook. Laat 15 minuten doorkoken. Haal van het vuur. Verwarm de oven ondertussen tot 200°C.

Meng de steak pieces met het mengsel en schep in twee ovenbestendige schaaltjes. Dek goed af met het bladerdeeg.

Klop het ei los, bestrijk het bladerdeeg hiermee en bak 20 minuten in de oven totdat het bladerdeeg er mooi bruin uitziet.

Laat even afkoelen voordat je het serveert.

 

Klik hier voor het recept in pdf.