Mixed Grill

Omschrijving mixed grill

De mixed grill bestaat uit de beste en lekkerste selectie van rundvlees, kalf en lam. De mixed grill selectie is samengesteld door onze slagers en komt uit de beste streken ter wereld. Geniet van de mixed grill, een werkelijke proeverij aan vleessoorten.


Doos: 2 porties, totaal 300 gram.


De lekkerste smaakcombinaties met de mixed grill

Ga voor een home made knoflooksaus van verse knoflook, gecombineerd met de mixed grill. Hiermee kies je voor de optimale smaaksensatie. Serveer je mixed grill met krokant gebakken aardappelen en een lichte home made salade. Je kunt de mixed grill ook combineren met een mix van kleurrijke groenten als tomaat, paprika en courgette.


Je kunt de Mixed grill online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Mixed Grill

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Ingrediënten

100% vlees van rund, kalf en lam.

 

Voedingswaarden

Per 100 Gram.

 

Energie 524 kJ / 125 kcal
Vet 4,0 g
(waarvan verzadigd vet) 1,6 g
Koolhydraten <0,5 g
(waarvan suikers) <0,5 g
Eiwitten 22,1 g
Zout 0,0 g

BARBECUE: 5 minuten. *
Regelmatig keren.

GRILLPAN: 5 minuten. *
Halverwege omkeren.

 

* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.


Kerntemperaturen mixed grill

De mixed grill kan op de barbecue of in de grillpan bereid worden. Allereerst is het belangrijk om je vlees te ontdooien.

Houd de mixed grill stukken 5 minuten op de barbecue en keer het vlees regelmatig.
Mixed grill op de grillpan? Houd het vlees 5 minuten in de pan en keer de stukken vlees halverwege om.
Voor een rare gebakken mixed grill houd je de kerntemperatuur op 50-52°C.
Voor medium rare moet de temperatuur op 55-58°C.
Liever medium? Zet de temperatuur dan op 60-63°C.
Een temperatuur van 65-67°C zorgt voor medium well done vlees op je bord.
Een kerntemperatuur van 70-hoger°C zorgt ervoor dat je vlees well done is.


Bekijk ook kerntemperaturen tabel voor alle vlees kerntemperaturen.

Mixed grill met gepofte knoflooksaus

2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 2 Porties mixed grill
  • 2 Bollen knoflook
  • ½ Citroen
  • 4 el Mayonaise
  • 4 el Zure room
  • 2 el Olijfolie
  • Verse tijm
  • Zout
  • Peper

Verwarm de oven voor op 200°C.

Wikkel elke bol knoflook afzonderlijk in aluminiumfolie, besprenkel met wat olijfolie en leg ze 25 minuten in de oven. Zorg dat de folie volledig dicht is.

Knijp vervolgens elke teen knoflook uit in een schaal en prak fijn. Voeg 1 eetlepel citroensap, de mayonaise, zure room en tijm toe. Breng op smaak met peper en zout.

Neem een grillpan en bak de mixed grill volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Serveer met knoflooksaus.


Klik hier voor het recept in pdf.