T-bone recept

T-bone met champignon-mosterd-sherrysaus

2-4 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze T-bone
  • 2 T-bone steaks
  • 200 gr Champignons
  • 1 teen Knoflook
  • Verse tijm
  • 150 ml medium Sherry
  • 1 el Balsamico azijn
  • 150 ml Runderbouillon
  • 2 el grove Mosterd
  • 150 ml Room
  • Olijfolie

Snijd de champignons in plakjes en plet de knoflook. Verhit olijfolie in een pan en voeg de champignons samen met de knoflook en wat tijmtakjes toe. Bak totdat de champignons zachter zijn.

Voeg 100 ml van de sherry toe en laat een paar minuten inkoken. Doe er dan de balsamico azijn bij en roer goed door. Voeg de runderbouillon en resterende sherry toe, breng tot het kookpunt. Voeg de room toe en laat enkele minuten doorkoken op laag vuur.


Grill ondertussen de T-bones; eerst elke zijde ca 2 minuten op hoog vuur, daarna 3 minuten zachtjes doorgaren.


Klop vervolgens de mosterd door de saus en haal eventueel de tijm takjes er uit. Serveer met de T-bone.

Je kunt de T-bone online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: T-bone met champignon-mosterd-sherrysaus

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering
Onze kok is nog druk bezig met het maken van extra recepten. Zo ook voor dit lekkere stuk vlees. Kom op een later moment nog eens terug.