US steak recept

US steak met granaatappel

4 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze US steak
  • 2 US steaks
  • 2 Ansjovisfilets uit blik, met olie
  • 3 tenen Knoflook
  • 1 Sjalot
  • 2 el Honing
  • Granaatappelmelasse
  • 1 el Balsamicoazijn
  • 1 el Rode wijnazijn
  • 3 el Rode wijn
  • 1 Granaatappel
  • 3 el Olijfolie
  • Zout
  • Peper

Snijd de sjalot fijn. Haal alle ‘zaadjes’ uit de granaatappel. Kruid het vlees met peper en zout. Zet apart.

Snijd de knoflook samen met de ansjovisfilet fijn tot er een pasta ontstaat. Meng er de honing met de sjalot, granaatappel melasse, balsamicocrème, rode wijn azijn, rode wijn, olijfolie en mespunt zout door.

Smeer de US steaks met dit mengsel in en laat bij voorkeur, afgedekt, een dag marineren. Haal met je handen zoveel mogelijk marinade van de steaks en vang op. Zet apart.

Bak de steaks volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat voor het serveren nog 5-10 minuten rusten.

Zet een andere pan op het vuur en voeg er de marinade aan toe. Voeg vrijgekomen vleessappen uit de grillpan toe. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat inkoken tot het dikker wordt.

Zet het vuur uit en voeg de granaatappelzaadjes toe. Breng op smaak met peper en zout.

 

Je kunt de US Steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: US steak met granaatappel

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

US steak met granaatappel

4 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 2 US steaks
  • 2 Ansjovisfilets uit blik, met olie
  • 3 tenen Knoflook
  • 1 Sjalot
  • 2 el Honing
  • Granaatappelmelasse
  • 1 el Balsamicoazijn
  • 1 el Rode wijnazijn
  • 3 el Rode wijn
  • 1 Granaatappel
  • 3 el Olijfolie
  • Zout
  • Peper
Snijd de sjalot fijn. Haal alle ‘zaadjes’ uit de granaatappel. Kruid het vlees met peper en zout. Zet apart.

Snijd de knoflook samen met de ansjovisfilet fijn tot er een pasta ontstaat. Meng er de honing met de sjalot, granaatappel melasse, balsamicocrème, rode wijn azijn, rode wijn, olijfolie en mespunt zout door.

Smeer de US steaks met dit mengsel in en laat bij voorkeur, afgedekt, een dag marineren. Haal met je handen zoveel mogelijk marinade van de steaks en vang op. Zet apart.

Bak de steaks volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat voor het serveren nog 5-10 minuten rusten.

Zet een andere pan op het vuur en voeg er de marinade aan toe. Voeg vrijgekomen vleessappen uit de grillpan toe. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat inkoken tot het dikker wordt.

Zet het vuur uit en voeg de granaatappelzaadjes toe. Breng op smaak met peper en zout..