Meat your inner chef

Gevogelte


Een culinaire belevenis, dat bereik je met heerlijk wild & gevogelte! Bekijk onze handige tips en de lekkerste smaakcombinaties.

 

Wij hebben het lekkerste gevogelte geselecteerd voor onze meatlovers. Zowel echt 'wild' als boerderij gevogelte is het hele jaar door verkrijgbaar! Origines dicht bij huis maar ook op exotische plekken zoals Zuid-Afrika. Ons gevogelte bestaat uit buitengewoon vlees met structuur en smaak. 

 

Neem bijvoorbeeld de fazantfilet, zeer fijn van structuur met een subtiele milde wildsmaak. De jonge fazanten worden losgelaten in voornamelijk bosrijk gebied. Hier doen ze zich tegoed aan bessen en kruiden wat zorgt voor een aromatische smaak. 

 

 Vleesdelen gevogelte: 

  1. Eendenborstfilet Gesneden uit de borst.
2. Kwartel Bestaat uit een hele kwartel.
3. Fazantfilet Gesneden uit de borst.
4. Tamme Eendenbout Gesneden uit de boutdelen.
5. Hele Kalkoen, groot  Bestaat uit een hele kalkoen.
6. Hele Kalkoen Bestaat uit een hele kalkoen.
7. Kalkoentournedos Gesneden uit de borst.
8. Hele Parelhoen Bestaat uit een hele parelhoen.
9. Struisvogelsteak Gesneden uit de steakdelen.
 

 Bekijk het volledige assortiment gevogelte!