Kalf vleesdelen

 

De kalveren zijn afkomstig van eigen Hollandse bodem. Deze kalveren leven in ruime stallen met voldoende daglicht. Een gebalanceerde voeding zorgt voor kwaliteitsvlees.

 

Kalfsvlees is heel mals en heeft een zachte smaak, het bevat nauwelijks bindweefsel en weinig vet. Voor de beste kwaliteit gebruiken wij daarom uitsluitend Rosé kalveren die een gebalanceerde voeding krijgen. Het is vlees waar je van moet genieten en geen moeite voor hoeft te doen. Goed vlees heeft immers niet veel nodig! 

 

Neem bijvoorbeeld, kalfs entrecote, mager rosé en super mals stukje vlees dat maar een klein randje vet bevat en afkomstig is van de dunne lende van de Hollandse kalveren. 

 

 Vleesdelen kalf: 

       1. Kalfsribeye Gesneden uit de fijne rib
2. Kalfsentrecote Gesneden uit de dunne lende
3. Kalfsoester Gesneden uit de bovenbil

 


 

Bouw jouw eigen burger!