Lam vleesdelen

 

Het Nieuw Zeelands lam dankt zijn authentieke smaak aan de grassen en klaver die ze in de vrije natuur eet.

 

Lamsvlees uit Nieuw-Zeeland heeft een unieke smaak, het is hierdoor wereldwijd geliefd en herkenbaar. Omdat Nieuw-Zeeland een eiland is, heerst er continu een damp van de Pacifische oceaan wat bijdraagt aan een heerlijk stukje vlees. In combinatie met de grote uitloop en vrijheid van de lammeren behoort het tot het beste lamsvlees ter wereld.

 

Neem bijvoorbeeld, lamshaas, een zeer mals en sappig stuk vlees, gesneden uit de rug van het Nieuw-Zeelands lam. De lamshaas heeft een authentieke smaak.

 

 Vleesdelen lam: 

     
     1. Frenched racks Gesneden uit de rug
2. Lamskotelet Gesneden uit de ribben
3. Lamshaas Gesneden uit de rug
4. Lamsboutsteak Gesneden uit de achterbout

 

 

Bouw jouw eigen burger!