Rundvleesdelen

 

Onze runderen bestaan uit de beste rassen en zijn minimaal 120 dagen graangevoerd.  Afkomstig uit: USA, Australië of Zuid-Amerika.

 

Het vlees heeft een fantastische marmering, wat tijdens de bereiding smelt en in het vlees trekt. Dit resulteert in de beste smaak waarbij je je vingers letterlijk kan aflikken. Onze steaks worden ervaren als cadeau's, zo bijzonder lekker zijn ze!

 

Neem bijvoorbeeld de picanha steak, het staartstuk (picanha) is volgens vele vleesliefhebbers het meest smakelijke deel van het rund. Het dankt zijn smaak aan de goede marmering en het aanwezige randje vet. 

 

 Vleesdelen Rund: 

     

     

1. Rib eye Gesneden uit de ribben 
2. Entrecote Gesneden uit de ribben 
3. Filet mignon Gesneden uit de zijlende 
4. Sucade Gesneden uit de schouder 
5. Bavette / Steak Gesneden uit de flank 
6. Picanha / Steak Gesneden uit het staartstuk
7. T-bone Gesneden uit de lende 
8. Cote de boeuf Gesneden uit de ribben
9. Sirloin steak Gesneden uit het bloemstuk
10. Minute steak Gesneden uit de achtermuis
11. Cowboy steak Gesneden uit de onderribben
12. US steak Gesneden uit de bovenbil
13. Lady steak Gesneden uit de bovenbil
14. Steak pieces Gesneden van biefstukdelen

 

 Bekijk het volledige assortiment rundvlees!


 

Product van de maand!
  • Konijnenbout