Wild soorten en vleesdelen

 

Een culinaire belevenis, dat bereik je met heerlijk wild & gevogelte!

 

Hiermee verwen jij jezelf, en dat kan gewoon het hele jaar door. Met wild kun je alle kanten op, door de tal van bereiding mogelijkheden maakt het zich tot een zeer geliefd assortiment bij de hobbykok. Het geheim achter de smaak van wild is eerlijk en natuurlijk.

 

Neem bijvoorbeeld de reebiefstuk, mager vlees, zeer fijn van structuur en delicaat van smaak. De reeën eten kruiden, blaadjes, koolzaad, granen en erwten. Het zijn dus echte lekkerbekken en dat proef je terug in het vlees.

 

 Vleesdelen wild: 

     

     

1. Wildzwijn goulash Gesneden uit de boutdelen.
2. Hazenrugfilet  Gesneden uit de rug.
3. Konijnenbout Gesneden uit de boutdelen.
4. Hertengoulash Gesneden uit de boutdelen.
5. Hertenbiefstuk Gesneden uit de achterbout.
6. Hazenbout Gesneden uit de boutdelen.
7. Reebiefstuk Gesneden uit de achterbout.
8. Hazenpeper Gesneden uit de hazen.

 



 


 

Bouw jouw eigen burger!