Wildzwijn goulash recept

Knapperige broodjes gevuld met een smeuïge paprika wildzwijn goulash

4 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Wildzwijn goulash
  • 400 gr wildzwijn goulashvlees
  • 3 el olie

  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijn gehakt
  • 2 el gerookte paprikapoeder
  • 2 el tomatenpuree

  • 1 liter kippenbouillon
  • 200 gr vastkokende aardappelen, geschild

  • 1 groene, gele en rode paprika
  • 4 Italiaanse broodbollen, kapjes eraf gesneden en uitgehold


Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg het vlees, de paprikapoeder, peper en eventueel zout toe en bak voor  5 minuten.

Schep tomatenpuree erdoor en bak 1 minuut mee. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat in 2 uur gaar stoven met de deksel schuin op de pan. Roer af en toe.


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de paprika’s in stukjes. Voeg de aardappel met de paprika toe aan het vlees. Schep om en laat in 30 minuten gaar worden met de deksel schuin op de pan.


Schep in de broodjes en serveer. 

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Knapperige broodjes gevuld met een smeuïge paprika wildzwijn goulash

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering