Wildzwijn goulash

Omschrijving Wildzwijn goulash

Onze wilde zwijnen komen uit Europa. Ze eten wat ze in de natuur tegenkomen. Dat geeft ze een zeer aparte wildsmaak. Zwijnen hebben steviger en magerder vlees dan varkens. Deze stukjes goulash vlees lenen zich bij uitstek voor een heerlijk zacht en malsstoofpotje.

 

Doos: 2 porties, totaal 400 gram.

 

De lekkerste smaakcombinaties met Wildzwijn goulash

Lekker lang laten stoven met verse kruiden, knoflook, ui en wijn. Serveer met knolselderijpuree en verse groenten.


Je kunt de Wildzwijn goulash online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Wildzwijn goulash

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Ingrediënten

100% zwijnsvlees

 

Voedingswaarden

Per 100 Gram.

Energie kcal

115

Energie kJ

485

Vet

3,0 g

Daarvan verzadigde vetzuren

2,0 g

Koolhydraten

0,0 g

Daarvan suikers

0,0 g

Eiwitten

22 g

Zout

0.1

LET OP:  wild kan hagel bevatten

Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Vlees verhitten tot 70°C in de kern. Vlees in een hete pan aanbraden en daarna ca. 40 minuten laten sudderen.

Wildzwijn goulash

4 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 400 gr wildzwijn goulashvlees
  • 3 el olie

  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijn gehakt
  • 2 el gerookte paprikapoeder
  • 2 el tomatenpuree

  • 1 liter kippenbouillon
  • 200 gr vastkokende aardappelen, geschild

  • 1 groene, gele en rode paprika
  • 4 Italiaanse broodbollen, kapjes eraf gesneden en uitgehold


Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg het vlees, de paprikapoeder, peper en eventueel zout toe en bak voor  5 minuten.

Schep tomatenpuree erdoor en bak 1 minuut mee. Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat in 2 uur gaar stoven met de deksel schuin op de pan. Roer af en toe.


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 x 2 cm. Snijd de paprika’s in stukjes. Voeg de aardappel met de paprika toe aan het vlees. Schep om en laat in 30 minuten gaar worden met de deksel schuin op de pan.


Schep in de broodjes en serveer.