Winactie: Burger Builder

 

Ga jij de uitdaging aan om de beste, mooiste en lekkerste burger van Nederland te bouwen? Wij houden van lekker eten en laten ons graag verrassen door de creaties van anderen. Daarom nodigen wij jou uit om mee te doen met onze 'Burger Builder’ contest en jouw burger bouwwerk met ons te delen. Daar staat natuurlijk wel wat tegenover. De winnaars krijgen namelijk een pakket met burgers en steaks van The Meatlovers met een totaal waarde van €100,- ! Benieuwd wat je precies moet doen? Kijk dan gauw verder.Wat moet je doen?

Om kans te maken op een van de 5 prijspakketten, ga je met onze burgers aan de slag om de mooiste en lekkerste burger te bouwen. Deel een foto van jouw creatie met ons. Wij beoordelen de foto's van elke inzending, waarbij we letten op de combinatie van ingrediënten en presentatie van de burger. Wij waarderen het als je een mooie naam aan de burger meegeeft en ons er wat achtergrondinformatie bij vermeld. Krijgen wij de meeste honger van jouw burger? Dan wordt jij de winnaar.

Stap 1 
Bouw een op en top burger met één van onze producten.


Stap 2
Maak een mooi foto van jouw burger met onze verpakking.


Stap 3
Stuur jouw foto in of tag ons in jouw foto via Facebook of Instagram (tot 10 juni 2018).

 
Wil je weten waar je ons product kan halen, kijk dan op onze winkelpagina.Inspiratie nodig?

Recepten? Bereidingswijze? Productinformatie?  Alles is gemakkelijk te vinden onder elk product op themeatlovers.nl. Natuurlijk wordt creativiteit beloond dus laat je zelf gaan en laat zien wat jij lekker vindt. Als extraatje demonstreert chef Jonathan Zandbergen hoe hij onze Angus burger graag bereidt:

Actievoorwaarden

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op winactie 'Burger Builder' van The Meatlovers kun je hier nalezen. Door deelname aan de Burger Builder winactie ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice.Bestel onze burger