Geroosterde Eend

Omschrijving Geroosterde Eend

Krokant geroosterde halve eend met 10 pannenkoeken en hoi sin saus.

 

Doos: 2 porties, totaal 600 gram.


De lekkerste smaakcombinaties met Geroosterde Eend

Geroosterd eend is een autenthiek Chinese gerecht. Traditioneel wordt dit gerecht geserveerd met Hoi Sin saus. Om het gerecht af te toppen kun je nog wat lente uitjes fijn snijden en over de eend strooien.

 

Je kunt de Geroosterd Eend online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Geroosterde Eend

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering

Ingrediënten

Eend (67%) Specerijen (zout, suiker, kruiden {steranijs, gemalen gember, venkelzaad, kaneel, kruidnagel}, uienpoeder).

Pannenkoeken (22%) tarwebloem (gluten) (tarwebloem, calciumcarbonaat, ijzer, vitamine B3, vitamine B1) water, raapzaadolie, zout.

Hoi Sin saus (11%) water, gemalen gele bonen (gefermenteerde gezouten sojabonen {sojabonen, tarwebloem (gluten) zout, water}, sojasaus {water, sojabonen, zout, tarwebloem (gluten)}, suiker, water, E150A, E202), suiker, azijn (azijnzuuur, water), plantaardige olie (100 koolzaadolie), pruimenpuree, gemodificeerd maïszetmeel, uienpoeder, specerijen (vijf kruiden (cassia, koriander, venkel, gember, anijs, szechuan peper) kaneel, chilipoeder, zout, E150a.

 

Voedingswaarden

Per 100 Gram. 

Energie 1120 kJ / 292 kcal
Vet 17,8 g
(waarvan verzadigd vet) 4,4 g
Koolhydraten 16,5 g
(waarvan suikers) 4,6 g
Eiwitten 16,6 g
Zout 1,3 g

Oven:

Verwijder de verpakking en plaats de eend in een ovenschaal.
Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven 200°C voor 20-25 minuten.
Stoom de pannenkoekje voor 4-5 minuten of verwarm in de magnetron voor 20-30 seconden
Snijdt de komkommer en lente uitjes fijn
Snijdt of trek de eend uitelkaar.
Verspreid een dun laagje Hoisin saus over ieder pannenkoekje.
Leg een laagje met groenten en eend op iedere pannenkoek en rol hem dicht

Black Angus Burger met
portobello en blauwe kaas

2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding
  • 1 Doos Geroosterde Eend
  • 1 Komkommer
  • 1 Bosje Lente ui

Verwijder de verpakking en plaats de eend in een ovenschaal.
Plaats de ovenschaal in een voorverwarmde oven 200°C voor 20-25 minuten.
Stoom de pannenkoekje voor 4-5 minuten of verwarm in de magnetron voor 20-30 seconden
Snijdt de komkommer en lente uitjes fijn
Snijdt of trek de eend uitelkaar.
Verspreid een dun laagje Hoisin saus over ieder pannenkoekje.
Leg een laagje met groenten en eend op iedere pannenkoek en rol hem dicht