Prachtige stukken vlees sterk afgeprijsd voor onze

Black Friday Sale

Wij hebben heerlijke winstpakkers geselecteerd voor de hobby chef. Malse, hele stukken vlees van hoogwaardige restaurantkwaliteit aan je deur bezorgd.

Ook hebben wij onze pakketten en andere aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Bekijk ook onze andere

Aanbiedingen

The Meatlovers

BLACK FRIDAY SALE

Hoe het de komende tijd eruit gaat zien in de horeca is nog onduidelijk. Dat betekent niet dat je genoegen hoeft te nemen met minder.
Want the Meatlovers brengt de restaurantervaring bij jouw thuis.

Dit keer voor de hobby chef die zich wel wilt wagen aan een heel stuk vlees. Top kwaliteit vlees voor een scherpe prijs.
Natuurlijk is het ook mogelijk om de stukken te snijden in steaks. De keuze ligt volledig aan jou.

Waarschijnlijk weet je zelf wel raad met onze top producten maar voor inspiratie hebben wij toch wat recepten toegevoegd aan de producten.
Wel zo makkelijk toch? Kijk gerust even rond en kies jouw favoriet.

Échte vleesliefhebbers gaan naar The Meatlovers.

Haal de restaurantervaring thuis met onze

Winstpakkers

Bavette Argentinië

Relatief onbekend, maar zeker niet onbemind. Flap meat heeft een taaie textuur en karakteristieke smaak. Tegendraads snijden is aanbevolen om de malsheid te garanderen. Afkomstig van de Bavette en onze Zuid-Amerikaanse runderen van de Argentijnse pampa’s, deze Hereford en Angus runderen bieden het begin van een geweldig eindresultaat.

Picanha Argentinië

Lange tijd behoorde de picanha in Nederland tot de ‘vergeten vleesdelen’. In Zuid-Amerika is het echter altijd al populair geweest. Sinds een aantal jaar wint Picanha hier ook weer terrein. En terrecht! Picanha is een prachtig, mals stuk vlees. Het is afkomstig uit de bil en wordt daarom ook wel staartstuk genoemd. Kenmerkend is de driehoekige vorm en het smaakvolle vetkapje.

Ribeye Heel Zuid-Amerika

Deze Zuid-Amerikaanse Ribeye, een subtiel met vet doorregen steak met een ‘oog’ van zacht vet in het midden. Uit de ribeye kun je heerlijk steaks snijden, maar leent zich ook uitstekend voor het bereiden in zijn geheel. Vervolgens trancheer je er mooie plakjes van. Altijd vers en gekoeld geleverd.

Let op: Dit betreft een heel deel actie artikel en zal om en nabij de 2,3kg wegen.

Ossenhaas Heel Zuid-Amerika

De hele Zuid-Amerikaanse ossenhaas is supermals en staat wereldwijd op de kaart van de betere steakhouses. De haas is met vlies en kan zelf gemakkelijk verwijderd worden. Ideaal om prachtige tournedos uit te portioneren. Maar ook de klassieke chateaubriand en ossenhaaspuntjes. Altijd vers en gekoeld geleverd.

Let op: Dit betreft een heel deel actie artikel en zal om en nabij de 1,5kg wegen.

Entrecote Heel Zuid-Amerika

De Zuid-Amerikaanse Hele Entrecote is gesneden uit de ribben van het rund en bevat voldoende marmering. Kenmerkend is het laagje vet op de bovenkant. Dit is wel de smaakdrager van het vlees en daarom aan te raden dit mee te bakken. De runderen komen van de uitgestrekte pampa’s in Zuid-Amerika. Ideaal om de entrecote op te snijden als steaks of in zijn geheel als braadstuk te bereiden. Altijd vers en gekoeld geleverd.

Let op: Dit betreft een heel deel actie artikel en zal om en nabij de 3,5kg wegen.

Keuzestress? Zie hier ook onze

Pakketten

Verras de échte vleesliefhebber met

THE MEATLOVERS
GIFTCARD

Vanaf €25,- een origineel en smakelijk cadeau

Top 5

Favorieten

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF

en ontvang €10,- korting op je eerste bestelling.

Menu