Inspiratie voor jouw keuken

Kies je masterclass

Het maakt niet uit of je alleen interesse hebt in barbecueën of culinair koken, of misschien wel beide. Op deze pagina kan je zelf beslissen wat jij leest. Kies je mentor en verbreed je kennis.

Jos Havekotte

De Vakslager

Dè vakslager met een passie voor vlees, vers, en mensen. Wanneer je met Jos praat over vlees slaat zijn passie gelijk op je over en voor je het weet sta je zelf in de slagerij. Hij zorgt dat je bewapend met alle wetenswaardigheden over vlees aan de slag kan.

Marcel Maassen

De Vuurmeester

De bbq-koning, de vuurmeester, de oermens! Marcel weet alles van BBQ’en. Van Kamados tot reverse sears, hij leert je de fijne kneepjes van het vak. Wat voor ervaring je ook hebt, van beginner tot pro, samen met Marcel creëer je het beste resultaat.

Jonathan Zandbergen

De Sterchef

De chef culinair. Hij legt uit hoe jij een heerlijk stukje vlees bereid thuis in de keuken, en hoe je dit vervolgens presenteert aan je gasten. Het gaat hier om beleving: van tafeldekken tot en met heerlijke bijgerechten en een prachtig hoofdgerecht. Voor deze content hoef je geen reservering te maken, je kan gelijk aanschuiven!

Menu