Abbonneer nu

Konijnenbout gestoofd in blond bier

Een bijzondere bereiding voor een bijzonder product; konijnenbout gestoofd in witte port en bier. Wat groenten, kruidkoek en een mengsel van mosterd, azijn en suiker erbij. Alleen al om de heerlijke geur in huis zou je vaak stoofpotten willen maken. En dan wordt je ook nog eens beloond met een fantastisch smakelijk gerecht.

Kalkoen met knoflook-citroengrasboter

Met kerst iets speciaals op tafel zetten? Jonathan Zandbergen legt je stap voor stap uit hoe je het beste een kalkoen kunt bereiden. Het ultieme kerstgevoel dat ook jij in huis kunt halen.

T-bone steak van de BBQ met whisky boter

Dit is voor de echte genieters! Een supermalse T-bone steak. En laat deze nu van een goede whisky houden. Zeg zelf, dat is toch de perfecte smaakcombinatie bij de lekkere rooksmaak van het vlees van de BBQ?!

Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole

Met deze Mexicaans getinte burger vliegen jouw vrienden op de BBQ af. Het heerlijke Angus vlees gecombineerd met een pittige jalapenomayonaise en milde avodacosalade is een niet te versmaden combinatie.

Brown butter BBQ Bavette

Super simpel en super lekker! Brown butter heeft iets magisch en is in een handomdraai gemaakt. Marineer de bavette steak in de brown butter voor een extra lekkere nootachtige smaak. Even grillen en dan… smullen maar!

Hertengoulash met kruidkoek en specerijen

Heerlijk najaars-en wintergerecht; hertengoulash. Goulash is een van oorsprong Hongaars stoofgerecht. Wij gaan voor een net even andere variant. Heerlijke geur, lekkere smaak! Doe je mee?

Eendenborst gelakt met honing en specerijen

Een waar feest op tafel: deze malse eendenborst met een lak, van koriander, venkel, honing en mosterd uit de oven is hier een uitstekend voorbeeld van. Serveer daarnaast een mooi gegratineerde aardappel parmentier en je hebt een maaltijd voor de echte fijnproever!

Lamshaas met voorjaarsgroenten en honing-tijmsaus

Proef de bruisende energie van de lente! Geniet van het zachtste stukje vlees van het lam; de lamshaas. Heerlijk en simpel te bereiden met een honing-tijmsaus. De voorjaars-groenten met een vleugje citroen zorgen voor een fris accent. Een chef waardig gerecht voor jong en oud!

Reebiefstuk met kruidkoek en wildjus

Daag jezelf uit en zet in de feestelijke wintermaand deze bijzonder malse reebiefstuk op tafel! Vol van smaak door het korstje van kruidkoek en een wildjus met specerijen. Samen met de garnituur van knolselderij en rode biet verzorg jij zelf dat exclusieve restaurant gevoel!

Pastrami spice runder picanha

Om te watertanden. Geïnspireerd op de pastrami (een soort gerookt, gepekeld vlees met oorsprong in Roemenië) kruiden we de picanha en voegen we tijdens het barbecueën houtsnippers bij de kolen voor een extra goede rooksmaak. Voor de echte grill-sergeant!

Thai Style Beef Salad

Hoe lekker wil jij jouw gerecht presenteren?! Kijk naar deze Thai Slyle Beef Salad; een prachtplaatje. En het smaakt net zo goed als het er uitziet! Gemaakt van de populaire Sirloin steak. Oogst lof en bewondering van jouw vrienden en familie door hen dit te serveren.

alt

Over Jonathan Zandbergen

Jonathan Zandbergen is een van de grootste Nederlandse culinaire talenten en is chef-kok bij sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Hij heeft diverse prijzen gewonnen zoals de ‘Prix Culinaire Le Taittinger’ in 2014 en is door Gault&Millau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2017. Het grote publiek leert hem kennen in de media door een optreden met Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door in 2015, bij RTL Live als de chef-kok die kijkers helpt met het kerstdiner (2016) en als jurylid in het RTL-programma Topchef Academy. Vanaf 2017 werkt Jonathan samen met The Meatlovers waar hij consumenten toont hoe zij ons vlees het best kunnen bereiden.

Volg ons op Facebook of Instagram!