Jumbo

Naast dat je rechtstreeks bij The Meatlovers kan bestellen is het ook mogelijk om via de Jumbo jouw bestellingen te doen.

Onze slagers hebben een exclusief assortiment samengesteld en deze professioneel ingevroren. Zo zetten wij de rijping en kwaliteit van het vlees op het beste moment stil. Lekker handig, zo heb je altijd een goed stuk vlees in de vriezer en is het als je het ontdooit nog steeds zoals het was: Op zijn best!

Dit kan gemakkelijk als onderdeel van je wekelijkse boodschappen. Via de vertrouwde gele knop bij elk product kan je de bestelling doen bij de Jumbo.com. Liever naar de winkel? Kijk dan onderaan deze pagina om te zien welke Jumbo het assortiment van The Meatlovers verkoopt. Wat ga jij vandaag eten?

Wagyu burger recept van Jonathan Zandbergen. Deze Wagyu burgers worden bereid op de barbecue met Thousand Island dressing. Bestel nu de Wagyu burger van The Meatlovers online of koop hem bij jou in de buurt!

Voor iedere vleesliefhebber
toegankelijke burgers

Voor de passionele hobbykok
inspirerende steaks

Voor de professionele thuiskok
grotere (XL) delen

Producten bij Jumbo

Vind jouw Jumbo

Ons veelzijdig hoge kwaliteit assortiment is exclusief verkrijgbaar in de schappen van diverse Jumbo supermarkten en foodmarkten. Natuurlijk is het ook online bij Jumbo.com te bestellen samen met je andere boodschappen en daarmee bij elk Jumbo Pick Up Point te verkrijgen.

Voor informatie en een overzicht van winkels met The Meatlovers kijk je hieronder op de kaart.

Zoek

Menu