Home / Rundvlees / Angus burger

Angus burger

De Angus burger is een bovenmatig sappige burger, afkomstig van de Angus runderen uit Australië. De specifieke smaak van de burger is te danken aan de 120 dagen durende graanvoedering van de Angus runderen.

Doos: 2 porties, totaal 250 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de Angus burger

De Angus burger gecombineerd met wat peper en zout maakt al dat je een trendy stemming creëert bij jou aan tafel. Ook is de Angus burger gecombineerd met zuurkool in plaats van sla erg lekker. Maar wil je je culinaire horizon verbreden en ben je op zoek naar een maaltijd met een echte smaaksensatie? Combineer dan de Angus burger met portobello, uienringen en blauwe kaas. Laat de ketchup staan en top je burger af met een flinke lepel mosterd.

De Angus burger door Jonathan Zandbergen

Bekijk hier het recept van de Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole.

Je kunt de Angus burger online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

BARBECUE/GRILLPAN:
Bevroren: 5 minuten per zijde
Ontdooid: 3,5 minuten per zijde
Hoog vuur.
Burger eenmaal omkeren.

KOEKENPAN:
Bevroren: 5 minuten per zijde
Ontdooid: 3,5 minuten per zijde
Middelhoog vuur.
Burger eenmaal omkeren.

Kerntemperaturen angus burger

Bereid je de angus burger op de barbecue/grillpan? Dan is je burger klaar na 3,5 minuten per zijde op hoog vuur.
In de koekenpan is je burger klaar na 3,5 minuten per zijde op middelhoog vuur.
Met een kerntemperatuur van 50-52°C wordt je burger rare.
Een kerntemperatuur van 55-58°C maakt je burger medium rare.
Liever medium? Hanteer dan een kerntemperatuur van 60-63°C.
Een kerntemperatuur van 65-67°C zorgt ervoor dat je burger medium well done is.
Een kerntemperatuur van 70-hoger°C maakt je burger well done.

Ontdooi bij voorkeur 1 dag van tevoren uit de verpakking en in de koelkast.

Bekijk alle vlees kerntemperaturen in de kerntemperaturen tabel

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

De Angus burger is een bovenmatig sappige burger, afkomstig van de Angus runderen uit Australië. De specifieke smaak van de burger is te danken aan de 120 dagen durende graanvoedering van de Angus runderen.

Doos: 2 porties, totaal 250 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de Angus burger

De Angus burger gecombineerd met wat peper en zout maakt al dat je een trendy stemming creëert bij jou aan tafel. Ook is de Angus burger gecombineerd met zuurkool in plaats van sla erg lekker. Maar wil je je culinaire horizon verbreden en ben je op zoek naar een maaltijd met een echte smaaksensatie? Combineer dan de Angus burger met portobello, uienringen en blauwe kaas. Laat de ketchup staan en top je burger af met een flinke lepel mosterd.

De Angus burger door Jonathan Zandbergen

Bekijk hier het recept van de Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole.

Je kunt de Angus burger online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu