Home / Rundvlees / Bavette / Bavette steak

Bavette steak

De Bavette is botermals vlees met een grove structuur, rijke smaak en een goede vet dooradering. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Amerika. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.

Doos: 1 portie, totaal 300 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de Bavette steak

Combineer dit met een zelfgemaakte rode of witte uienchutney en je bent eigenlijk al klaar.

Recept van Jonathan Zandbergen

Bekijk hier het recept van de Brown Butter BBQ Bavette door Jonathan.

Je kunt de Bavette steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

BARBECUE: 5 minuten. *
Regelmatig keren.

GRILLPAN: 5 minuten. *
Halverwege omkeren.

* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

De Bavette is botermals vlees met een grove structuur, rijke smaak en een goede vet dooradering. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Amerika. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.

Doos: 1 portie, totaal 300 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de Bavette steak

Combineer dit met een zelfgemaakte rode of witte uienchutney en je bent eigenlijk al klaar.

Recept van Jonathan Zandbergen

Bekijk hier het recept van de Brown Butter BBQ Bavette door Jonathan.

Je kunt de Bavette steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu