Home / Rundvlees / Flat Iron Steak

Flat Iron Steak

Als je een sucade splitst en het zeen weghaalt, dan krijg je de Flat Iron Steak. Deze mooie steak is mals, heeft veel smaak en is een goed alternatief voor een biefstuk. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Amerika. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.

Doos: 2 porties, totaal 340 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met Flat Iron Steak

Lekker en simpel met een zachte truffelboter en gebakken paddenstoelen. Of maak er een rolletje van met een vulling van blauwe kaas, preiringen en pijnboompitjes.

Je kunt de Flat Iron Steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

BARBECUE: 4 minuten. *
Regelmatig keren.

GRILLPAN: 4 minuten. *
Halverwege omkeren.

Na bereiding afdekken met aluminiumfolie en 2 minuten laten rusten.

* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

Als je een sucade splitst en het zeen weghaalt, dan krijg je de Flat Iron Steak. Deze mooie steak is mals, heeft veel smaak en is een goed alternatief voor een biefstuk. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Amerika. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.

Doos: 2 porties, totaal 340 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met Flat Iron Steak

Lekker en simpel met een zachte truffelboter en gebakken paddenstoelen. Of maak er een rolletje van met een vulling van blauwe kaas, preiringen en pijnboompitjes.

Je kunt de Flat Iron Steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu