Home / Wild / Hazenpeper

Hazenpeper

Deze poulet van hazenvlees is ideaal voor een hazenpeper of wildstoofpotje. Onze hazen worden in het wild geschoten in Zuid Amerika. De voeding is zeer gevarieerd; van grassen en kruiden tot vruchten.

Doos: 2 porties, totaal 400 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met Hazenpeper

Maak een traditionele hazenpeper. Lekker met aardappel-knolselderij puree.  Of probeer een Toscaanse variant van de hazenpeper en serveer met lintpasta.

Je kunt de Hazenpeper online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Vlees verhitten tot 70°C in de kern. Vlees in een hete pan aanbraden en daarna ca. 40 minuten laten sudderen.

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

Deze poulet van hazenvlees is ideaal voor een hazenpeper of wildstoofpotje. Onze hazen worden in het wild geschoten in Zuid Amerika. De voeding is zeer gevarieerd; van grassen en kruiden tot vruchten.

Doos: 2 porties, totaal 400 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met Hazenpeper

Maak een traditionele hazenpeper. Lekker met aardappel-knolselderij puree.  Of probeer een Toscaanse variant van de hazenpeper en serveer met lintpasta.

Je kunt de Hazenpeper online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu