Home / Wild / Goulash / Hertengoulash

Hertengoulash

Heerlijk mager, mals en voedzaam vlees. De herten leven op uitgestrekte weides in Nieuw-Zeeland, hier hebben ze alle ruimte om te grazen en te drinken uit de beekjes.  Deze stukjes goulash vlees lenen zich bij uitstek voor een heerlijk stoofpotje.

Doos: 2 porties, totaal 400 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met Hertengoulash

Heerlijk zacht na lang stoven met verse kruiden, knoflook ui en rode wijn. Serveer met wat aardappelpuree of geurige basmatirijst.

 

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Vlees verhitten tot 70°C in de kern. Vlees in een hete pan aanbraden en daarna ca. 40 minuten laten sudderen.

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

Heerlijk mager, mals en voedzaam vlees. De herten leven op uitgestrekte weides in Nieuw-Zeeland, hier hebben ze alle ruimte om te grazen en te drinken uit de beekjes.  Deze stukjes goulash vlees lenen zich bij uitstek voor een heerlijk stoofpotje.

Doos: 2 porties, totaal 400 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met Hertengoulash

Heerlijk zacht na lang stoven met verse kruiden, knoflook ui en rode wijn. Serveer met wat aardappelpuree of geurige basmatirijst.

 

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu