Home / Kalfsvlees / Kalfs oester

Kalfs oester

De kalfsoester is een zacht en mals stuk vlees met weinig vet, wat gesneden is uit de bovenbil van de Hollandse kalf. De Hollandse kalveren leven samen in ruime, diervriendelijke stallen waarin ze zich vrij kunnen bewegen en waar natuurlijk gedrag wordt gestimuleerd. Het vlees van hoge kwaliteit ontstaat doordat de kalveren een gebalanceerde voeding krijgen.

Doos: 2 porties, totaal 250 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de kalfsoester

Wil je gaan voor een echte smaaksensatie bij jou thuis? Snijd dan de kalfsoester open en vul het stuk vlees met champignons en roomkaas. Ben je meer fan van de dragonroomsaus? Combineer deze dan met de kalfsoester. Met deze combinatie ben je zeker van een heerlijke maaltijd zonder er al te veel moeite voor gedaan te hebben.

Je kunt de Kalfs oester online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

BARBECUE: 6 minuten. *
Regelmatig keren.

GRILLPAN: 6 minuten. *
Halverwege omkeren.

* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Kerntemperaturen kalfsoester

Voordat de kalfsoester bereid wordt is het belangrijk om het vlees eerst te ontdooien. Een bereidingstijd van 6 minuten is voldoende voor zowel de barbecue als grillpan. Wanneer de kalfsoester wordt bereid op de barbecue dan is regelmatig keren goed. In de grillpan is halverwege omkeren voldoende.

Voor een rosé gebakken kalfsoester houd je de temperatuur op 56-62°C.
Liever een medium gebakken kalfsoester? Houd dan de temperatuur tussen 62 en 68 °C.
Een well done kalfsoester krijg je door de temperatuur op 68 °C of hoger te houden.

Bekijk onze kerntemperaturen tabel voor alle vlees kerntemperaturen.

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

De kalfsoester is een zacht en mals stuk vlees met weinig vet, wat gesneden is uit de bovenbil van de Hollandse kalf. De Hollandse kalveren leven samen in ruime, diervriendelijke stallen waarin ze zich vrij kunnen bewegen en waar natuurlijk gedrag wordt gestimuleerd. Het vlees van hoge kwaliteit ontstaat doordat de kalveren een gebalanceerde voeding krijgen.

Doos: 2 porties, totaal 250 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de kalfsoester

Wil je gaan voor een echte smaaksensatie bij jou thuis? Snijd dan de kalfsoester open en vul het stuk vlees met champignons en roomkaas. Ben je meer fan van de dragonroomsaus? Combineer deze dan met de kalfsoester. Met deze combinatie ben je zeker van een heerlijke maaltijd zonder er al te veel moeite voor gedaan te hebben.

Je kunt de Kalfs oester online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu