Home / Kalfsvlees / Ossobucco / Kalfs Ossobuco

Kalfs Ossobuco

Deze kalfsschenkel is ideaal om te stoven. Ossobuco betekent ‘bot met gat’ en dankt zijn naam aan het mergpijpje, dat zorgt voor extra smaak. De Hollandse kalveren leven samen in ruime, diervriendelijke stallen waarin ze zich vrij kunnen bewegen en waar natuurlijk gedrag wordt gestimuleerd.

Doos: 1 portie, ca. 225 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met Kalfs Ossobuco

Heerlijk op klassiek Milanese wijze stoven met ui, bleekselderij en wortel. Nog een tomaatje erdoor is erg lekker, al hoort dat niet in het officiële Milanese gerecht. Of ga voor een bijzondere twist met witte balsamico bouillon met grapefruit en venkel.

Je kunt de Kalfs Ossobuco online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

Vlees verhitten tot 70°C in de kern. Vlees in een hete pan aanbraden en daarna ca 1,5 – 2uur laten stoven.

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

Deze kalfsschenkel is ideaal om te stoven. Ossobuco betekent ‘bot met gat’ en dankt zijn naam aan het mergpijpje, dat zorgt voor extra smaak. De Hollandse kalveren leven samen in ruime, diervriendelijke stallen waarin ze zich vrij kunnen bewegen en waar natuurlijk gedrag wordt gestimuleerd.

Doos: 1 portie, ca. 225 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met Kalfs Ossobuco

Heerlijk op klassiek Milanese wijze stoven met ui, bleekselderij en wortel. Nog een tomaatje erdoor is erg lekker, al hoort dat niet in het officiële Milanese gerecht. Of ga voor een bijzondere twist met witte balsamico bouillon met grapefruit en venkel.

Je kunt de Kalfs Ossobuco online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu