Home / Kalfsvlees / Ribeye / Kalfs ribeye

Kalfs ribeye

De kalfs ribeye is een goed stuk rosé vlees met een lichte en fijne smaak. De Hollandse kalveren leven samen in ruime, diervriendelijke stallen waarin ze zich vrij kunnen bewegen en waar natuurlijk gedrag wordt gestimuleerd. Het vlees van hoge kwaliteit ontstaat doordat de kalveren een gebalanceerde voeding krijgen.

Doos: 2 porties, totaal 350 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de kalfs ribeye

De kalfs ribeye is te combineren met verschillende streken uit de wereld. Combineer je kalfs ribeye met een Vlaamse kriekbiersaus of geef je kalfs ribeye een Marokkaanse touch met Arabische specerijen. Ben je meer van de Franse keuken? Ga dan voor een bearnaisesaus bij je goed gemarmerde rosé ribeye.

Je kunt de Kalfs ribeye online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

BARBECUE: 8 minuten. *
Regelmatig keren.

GRILLPAN: 8 minuten. *
Halverwege omkeren.

* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Kerntemperaturen kalfsribeye

Voordat je de kalfsribeye bereidt is het noodzakelijk om het vlees eerst te ontdooien. Op zowel de barbecue als grillpan is 8 minuten bereidingstijd genoeg. Op de barbecue is het nodig om de kalfsribeye regelmatig te keren, in de grillpan is halverwege omkeren voldoende.

Heb je de kalfsribeye het liefst rosé gebakken? Dan is een kerntemperatuur van 56-62°C goed.
Voor een medium gebakken kalfsribeye is een kerntemperatuur van 62-68 °C voldoende.
Liever je kalfsribeye well done? Kies dan voor 68-hoger°C.

Bekijk ook alle andere vlees kerntemperaturen in de kerntemperaturen tabel

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

De kalfs ribeye is een goed stuk rosé vlees met een lichte en fijne smaak. De Hollandse kalveren leven samen in ruime, diervriendelijke stallen waarin ze zich vrij kunnen bewegen en waar natuurlijk gedrag wordt gestimuleerd. Het vlees van hoge kwaliteit ontstaat doordat de kalveren een gebalanceerde voeding krijgen.

Doos: 2 porties, totaal 350 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de kalfs ribeye

De kalfs ribeye is te combineren met verschillende streken uit de wereld. Combineer je kalfs ribeye met een Vlaamse kriekbiersaus of geef je kalfs ribeye een Marokkaanse touch met Arabische specerijen. Ben je meer van de Franse keuken? Ga dan voor een bearnaisesaus bij je goed gemarmerde rosé ribeye.

Je kunt de Kalfs ribeye online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu