Home / Rundvlees / Lady Steak

Lady Steak

De lady steak is een magere en zeer malse biefstuk. De lady steak heeft nauwelijks vet, maar bevat ontzettend veel smaak. Deze malse biefstuk is afkomstig van Amerikaanse runderen die leven op uitgestrekte vlaktes en minimaal 120 dagen kunnen genieten van een goede graanvoedering.

Doos: 2 porties, totaal 250 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de lady steak

Op zomerse avonden wordt er het liefst genoten van een frisse salade. Een lady steak kun je daar prima mee combineren. Stel een overheerlijke groene asperge salade samen gecombineerd met reepjes lady steak. Op winterse avonden is de lady steak erg smaakvol met champignons en blauwe kaas. Haal je schort uit de la, want door de lady steak te bereiden, voel jij je een echte chef-kok!

Bereidingswijze

Bereidingswijze

BARBECUE: 4 minuten. *
Regelmatig keren.

GRILLPAN: 4 minuten. *
Halverwege omkeren.

* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Kerntemperaturen lady steak

De lady steak kan bereid worden op de barbecue of op de grillpan. Voor beide is de bereidingstijd 4 minuten. Op de barbecue is het noodzakelijk om de lady steak regelmatig te keren, op de grillpan is halverwege omkeren voldoende.

Houd de kerntemperatuur op 50-52°C als je een rare gebakken lady steak op je bord wil.
Liever medium rare? Houd de temperatuur dan op 55-58°C.
De temperatuur op 60-63°C zorgt voor een medium gebakken lady steak.
Een temperatuur van 65-67°C zorgt voor medium well done vlees op je bord, waar een temperatuur van 70-hoger°C ervoor zorgt dat het vlees well done is.

Bekijk voor alle vlees kerntemperaturen onze kerntemperaturen tabel.

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

De lady steak is een magere en zeer malse biefstuk. De lady steak heeft nauwelijks vet, maar bevat ontzettend veel smaak. Deze malse biefstuk is afkomstig van Amerikaanse runderen die leven op uitgestrekte vlaktes en minimaal 120 dagen kunnen genieten van een goede graanvoedering.

Doos: 2 porties, totaal 250 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de lady steak

Op zomerse avonden wordt er het liefst genoten van een frisse salade. Een lady steak kun je daar prima mee combineren. Stel een overheerlijke groene asperge salade samen gecombineerd met reepjes lady steak. Op winterse avonden is de lady steak erg smaakvol met champignons en blauwe kaas. Haal je schort uit de la, want door de lady steak te bereiden, voel jij je een echte chef-kok!

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu