Home / Rundvlees / Picanha steak

Picanha steak

Staartstuk (picanha) is volgens vele vleesliefhebbers het meest smakelijke deel van het rund. Het dankt zijn smaak aan de goede marmering en het aanwezige randje vet. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Australië. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.

Doos: 1 portie, totaal 300 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de Picanha steak

Lekker met gepofte sjalotten en cherrytomaten. Of ga de Argentijnse kant op met een home made chimichurri.

Je kunt de Picanha steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Bereidingswijze

Bereidingswijze

BARBECUE: 5 minuten. *
Regelmatig keren.

GRILLPAN: 5 minuten. *
Halverwege omkeren.

* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.

Recept(en)

Recepten

Info

Extra informatie

Staartstuk (picanha) is volgens vele vleesliefhebbers het meest smakelijke deel van het rund. Het dankt zijn smaak aan de goede marmering en het aanwezige randje vet. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Australië. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.

Doos: 1 portie, totaal 300 gram.

De lekkerste smaakcombinaties met de Picanha steak

Lekker met gepofte sjalotten en cherrytomaten. Of ga de Argentijnse kant op met een home made chimichurri.

Je kunt de Picanha steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Reviews

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een review

Schrijf een review

Deel je ervaring met dit product.

Ook erg lekker

Gerelateerde producten

Menu