Kalfs ribeye recept

Kalfs ribeye met avocadosalsa

2 personen

 

Ingrediënten
Bereiding Kalfs Ribeye
  • 2 Kalfsribeyes
  • 1 Avocado
  • 2 Tomaten
  • Verse Koriander
  • Limoen
  • 4 el Zure room
  • ½ tl Komijn
  • ½ tl koriander
  • Olijfolie/li>
  • Zout
  • Peper

Ontdoe de avocado van zijn pit. Snijd het vruchtvlees fijn.

Zet kokend water op het vuur en snijd met een mes een kruisje in de boven en onderkant van de tomaat. Leg in het kokend water totdat het vel loslaat. Verwijder het vel. Snijd de tomaat doormidden en haal de pitjes eruit. Snijd het overgebleven deel in stukjes.

Snijd de verse koriander fijn. Pers een halve limoen uit. Mix de limoen met de verse koriander, zure room, komijn, gemalen koriander, tomaat en avocado en breng op smaak met peper en zout.

Bak de kalfsrib eye volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de avocadosalsa.

Klik hier voor het recept in pdf.

 

Je kunt de Kalfsribeye online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Kalfs ribeye met avocadosalsa

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering