Kerst met The Meatlovers

Met kerst is het altijd genieten met je naasten en geliefden. Of dat nou thuis is of in een restaurant.

Maar vooral dit jaar staat bij ons gezelligheid en goed eten centraal tijdens de kerst. Op welke manier je het ook viert. Je hoeft namelijk niet meer de deur uit voor premium vlees. Wij brengen de restaurantervaring naar je toe. Met ons vlees laat je thuis de chef in je naar boven komen.
Tips voor de komende tijd:

  • Onze slagers waarderen het nog meer als je op tijd besteld
  • Ons vlees wordt gekoeld thuis bezorgd. Met minimaal 7 dagen THT.
  • Teveel vlees besteld? Geen zorgen, vries het thuis in en je kan het nog tot een jaar lang bewaren.
  • Vragen? Benader onze klantenservice via telefoon, email of chat.

Échte vleesliefhebbers gaan naar The Meatlovers.

Wij pakken dit jaar uit met heerlijke recepten die perfect zijn voor de feestdagen denk aan een heerlijke Beef wellington, de Standing Ribroast, een hele kalkoen en de altijd lekkere Filet Mignon.

The Meatlovers brengt de restaurantervaring thuis. In de hele maand december zelfs gratis!

Onze populairste

Kerstaanbiedingen

Wij zijn

THE MEATLOVERS

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten in je eigen vertrouwde omgeving met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten.

Wanneer je je ogen dicht doet en je tanden in het vlees zet, is net alsof je in een 5-sterren restaurant zit. Willekeurig een “steak” bestellen zit er niet meer in. Dit is het genieten waar The Meatlovers voor staat.

Échte vleesliefhebbers gaan naar The Meatlovers.

Breng het restaurantgevoel thuis met onze heerlijke

Beef Wellington

Beef Wellington van Black Angus Ossenhaas

  • Geschikt voor: 6 personen
  • Bereidingstijd: 60 minuten

Beef Wellington wordt vaak gegeten met Kerstmis. Het is echt een gerecht om te delen met je naasten. Kies er wel voor om een goed stuk rundvlees te gebruiken, want dat is uiteindelijk de hoofdrolspeler van dit gerecht.

Selecteer jouw ossenhaas

Voor bij het recept

Verbaas je gasten met de imposante

Standing Ribroast

Standing rib roast (Dubbele Cote de boeuf) met pepersaus

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Bereidingstijd: 60 minuten

Sterchef Jonathan Zandbergen laat je zien hoe je een heerlijke standing rib roast bereidt. Deze heerlijke dubbele cote de boeuf is één van de favorieten tijdens de feestdagen maar ook heerlijk buiten het seizoen.

Maak de feestdagen compleet met

Meer recepten

Kalkoen met knoflook-citroengrasboter

  • Geschikt voor: 4 personen
  • Bereidingstijd: 120 minuten

Met kerst iets speciaals op tafel zetten? Jonathan Zandbergen legt je stap voor stap uit hoe je het beste een kalkoen kunt bereiden. Het ultieme kerstgevoel dat ook jij in huis kunt halen.

Filet Mignon

Ingrediënten

  • 1 filet mignon (Ossenhaas ca. 850 gr)
  • 50 gr zachte geitenkaas (gerijpt)
  • 2 el vijgenmosterd
  • 8 zwarte olijven
  • 6 takjes oregano (geritst)
  • peper
  • zout
  • slagerstouw

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal pers. : 4 personen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Snijd de filet mignon over de lengte in zodat je deze kunt vullen.

Verdeel de geitenkaas, vijgenmosterd, oregano en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.

Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.

Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.

Heerlijk tafelen met onze

Gourmetpakketten

Verras de échte vleesliefhebber met

THE MEATLOVERS
GIFTCARD

Vanaf €25,- een origineel en smakelijk cadeau onder de boom

Top 5

Aanbiedingen

Schrijf je in voor onze

NIEUWSBRIEF

en ontvang €10,- korting op je eerste bestelling.

Menu