Bereidingswijze
  1. Koekepan (1)
Meer optiesMinder opties

Vleesdelen

Lam

Beste recepten lamsvlees

Al ons lamsvlees is afkomstig van het Nieuw-Zeelands lam dat onbelemmerd leeft in de vrije natuur van Nieuw-Zeeland. De specifieke smaak en de hoge kwaliteit van ons lamsvlees is te danken aan de grassen en klaver die de lammeren eten in de ruime groene vlakten. Om jouw lamsvlees gerecht helemaal af te maken vind je onderstaand een aantal lamsvlees recepten. Hiermee zet je een overheerlijk en goed uitziende maaltijd op tafel waar je geen genoeg van zal krijgen.

De lamsvlees recepten zijn samengesteld door onze chefs. Zij weten als geen ander welke smaken samengaan en hoe je alles uit de kast haalt voor een heerlijk gerecht. De lamsvlees recepten zullen jou een handje helpen bij het maken van een sensationele maaltijd met in de hoofdrol; lamsvlees.

Op deze pagina vind je alle smaakvolle en inspirerende lamsvlees recepten waarmee je de puntjes op de i zet bij bijvoorbeeld jouw lamb burger, lamshaas of lamskotelet. Heb je suggesties of vragen? Neem contact op met onze klantenservice door het contactformulier in te vullen.