UPDATE: Contactloos leveren


Vanaf maandag 16 maart, wijzigt de standaard bezorgmethode om contact tussen mensen te minimaliseren. Bij aankomst belt de chauffeur aan, zoals gebruikelijk, en zet de Food box geopend voor de deur neer. De chauffeur neemt vervolgens minimaal 1,5 m afstand en vraagt aan de ontvanger om zelf de inhoud uit de Food box te halen. Bij bezorging bij de buren geldt dezelfde bezorgmethode. Indien na het aanbellen sprake is van geen gehoor, zal de chauffeur direct telefonisch contact opnemen met de ontvanger, voordat de Food box bij de buren zal worden aangeboden.

Levering & Bezorging

Zo ziet jouw levering eruit

Zodra je een bestelling hebt geplaatst wordt dit via ons systeem doorgegeven aan PostNL Food. Door deze speciale samenwerking krijg je het vlees vers thuis. Dit gebeurt via speciale omstandigheden waar een unieke koelbox bij gebruikt wordt. Deze koelboxen worden verzegeld en deze wordt ook weer meegenomen door de bezorger. Hierdoor heb je minimale overlast van verpakkingsmateriaal. Bovendien zorgen deze koelboxen ervoor dat het vlees in perfecte conditie blijft. Je zou in principe gelijk kunnen beginnen met koken zodra de bezorger aankomt.

Verpakking en houdbaarheid

Op al onze producten zit een label met de houdbaarheidsdatum. Alle verse vleesproducten worden individueel gevacumeerd wat resulteert in een lange houdbaarheid van minimaal 7 dagen. Het is mogelijk om de producten thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid aanzienlijk te verlengen.

Levermomenten en besteltijden

Nederland: er zijn 4 levermomenten: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 17:00 en 22:00 uur.
Om een leverdag te garanderen dient er uiterlijk de dag voor levering vóór 23:59 besteld te worden.

België: er is 1 levermoment: maandag tussen 17:00 en 22:00 uur.
Om een leverdag te garanderen dient er uiterlijk vrijdag vóór 16:00 besteld te worden.

Bij je bezorging ontvang je een Track & Trace code via SMS en e-mail. Deze notificatie wordt op de dag van levering verstuurd om 9:00 uur.

Bestellingen kunnen alleen geleverd worden in Nederland (uitgesloten van Waddeneilanden en het Kaag eiland) en België (uitgesloten van Wallonië m.u.v. Brussel).

Verzendkosten

Tot 75 euro betaal je 9,95 euro verzendkosten.
Vanaf 75 euro betaal je geen verzendkosten.

Nalevering
  • Indien je niet aanwezig bent op de bezorgdag van dinsdag wordt er een nalevering op woensdag gedaan
  • Bij naleveringen wordt met de klant gecommuniceerd voor een alternatieve bezorgdag
  • Naleveringen van de vrijdag worden alleen nageleverd op de zondag in de Randstad
Let op:
  • Onbeheerde bezorgingen mogen alleen wanneer dit schriftelijk is aangevraagd via de bestelopmerking.
  • Wanneer een bezorging op verzoek onbeheerd achtergelaten wordt staat The Meatlovers niet meer garant voor de kwaliteit.
  • Bij geen gehoor aan de deur zal PostNL Food de buren proberen, als dit ook niet mogelijk is probeert PostNL telefonisch contact met je op te nemen. Indien er dan nog geen gehoor is gaat de koelbox retour afzender.

Heb je vragen over het bestelproces en leveringen? Neem dan contact met ons op.

Menu