Het volledige The Meatlovers assortiment is beschikbaar in de schappen van diverse Jumbo Supermarkten, waaronder de nieuwe foodmarket in Veghel. Verschillende winkels zullen het assortiment overnemen gedurende de komende weken. Natuurlijk is het ook online bij Jumbo te bestellen en daarmee via elk Jumbo Pick Up Point te verkrijgen. Voor informatie en een overzicht van het snel groeiende aantal pickuppoints, klik hier.

 

The Meatlovers is een nieuw vleesmerk met een breed assortiment bevroren vlees waarmee de consument de smaakervaring uit het restaurant naar huis kan halen. Het concept bestaat uit 3 lijnen: toegankelijke burgers voor iedere vleesliefhebber, inspirerende steaks voor de passionele hobbykok en grotere delen voor de professionele thuiskok. Vooralsnog totaal 30 verschillende producten.


Het vlees is van hoogwaardige kwaliteit. Na de juiste rijpingstijd wordt het vlees door ervaren slagersmensen geportioneerd en vacuüm verpakt. Hierna wordt het direct diep gevroren. The Meatlovers bevriest als het ware de kwaliteit. Hierdoor heeft het vlees een lange houdbaarheid.


Kwaliteit en smaak staan voorop bij The Meatlovers. Daarnaast wil het oog ook wat. De burgers en steaks zijn verpakt in doosjes met een exclusieve uitstraling, passend bij de kwaliteit. Informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties staan op de doos weergegeven. Binnenin de doos treft de consument ook een receptenkaartje aan. De grotere vleesdelen zijn voorzien van een banderol.


Consumenten kunnen The Meatlovers verkrijgen bij diverse Jumbo Supermarkten, waaronder de nieuwe Food Market in Veghel. Natuurlijk is het ook online bij Jumbo te bestellen. De bestelling is dan af te halen bij Jumbo filialen met een pick up point.